Kızılbağ İlkokulu

Vizyon: Kızılbağ İlkokulu olarak vizyonumuz; Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Anayasanın başlangıcında yer alan temel ilkeleri benimsemiş, ülkesine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ve bunları yaşam biçimi haline getirmiş, yaratıcı, sorgulayıcı, etkili, verimli, değişim ve gelişime açık, öğrenmeyi öğrenen, yarışmacı eğitimi değil paylaşımcı eğitimi ilke edinen, eğitim,spor, sanat vb. alanlarda başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuz, bölgede yer alan ilköğretim çağına gelmiş her öğrenciyi eğitim sistemi içerisine alarak 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nda yer alan Türk Milli Eğitimin Genel Amaçlarına ve öğrenciye öğrenim hayatı boyunca verilecek derslerin ve programların özel amaçlarına uygun olarak yetiştirmek üzere kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’nın yerel bir uzantısıdır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: KÖMÜR
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kizilbagilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYAYLA MAH. MİMARSİNAN CADDESİ TOROSLAR/MERSİN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ GÜZELYAYLA MAHALLESİNDE BULUNUYOR. MAHALLE MERSİNİN YAYLASI DURUMUNDADIR. NÜFUS KIŞIN OLDUKÇA AZ OLUR. YAZ MEVSİMİNDE KALABALIKLAŞIR.MAHALLEDE HAFTADA İKİ GÜN FAALİYET GÖSTEREN SAĞLIK OCAĞI İLE BİR OKUL BULUNMAKTADIR.

Adres - GÜZELYAYLA MAH. MİMARSİNAN CADDESİ TOROSLAR/MERSİN

Ulaşım MERSİN GÜZELYAYLA MAHALLESİ ARASINDA DOLMUŞLAR ÇALIŞIYOR. ÇALIŞMA SAATLERİ KIŞ VE YAZ MEVSİMLERİNDE FARKLILIKLAR GÖSTERİYOR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 33 KM